AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun suya düşmek

Kahve falında durgun suya düşmek

Kahve falında durgun suya düşmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durgun suya düşmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikden ziyade içgüdülerinizi dinleyin.

Kahve falında durgun suya düşmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında durgun berrak su görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında durgun su görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında durgun temiz su görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında durgun bulanık su görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil durgun su görmek hayatının iplerini eline alacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında durgun suya girmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, her nimetin lezzetine varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durgun denize girmek işlerini yoluna koyacağına, sağlığın da bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir