AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun suya girmek

Kahve falında durgun suya girmek

Kahve falında durgun suya girmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, şansının kendisinden yana olacağına, planlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında durgun suya girmek gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Kahve falında durgun suya girmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında durgun denize girmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil durgun su görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında durgun berrak su görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durgun bulanık su görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında durgun suya düşmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında durgun temiz su görmek geriye doğru gideceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında durgun su görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir