AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun berrak su görmek

Kahve falında durgun berrak su görmek

Kahve falında durgun berrak su görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, ticaret ehli olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında durgun berrak su gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında durgun berrak su görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında durgun berrak deniz görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında durgun suya girmek bir daha kopmayacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında durgun su görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında durgun bulanık su görmek önemli sorumluluklar alacağına, diplomalarının artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil durgun su görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında durgun suya düşmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında durgun temiz su görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir