AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil durgun su görmek

Kahve falında yeşil durgun su görmek

Kahve falında yeşil durgun su görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, isteklerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil durgun su gördüyseniz:

  • Eğitim başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında yeşil durgun su görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında durgun berrak su görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine inanılır.

Kahve falında durgun su görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işarettir.

Kahve falında durgun bulanık su görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalettir.

Kahve falında durgun suya düşmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında durgun suya girmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında durgun temiz su görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında durgun suda balık görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir