AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun su görmek

Kahve falında durgun su görmek

Kahve falında durgun su görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, dertlerin son bulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, herkesin takdirini toplayacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durgun su gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında durgun suya girmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında durgun bulanık su görmek yeni bir yola gireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında durgun temiz su görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil durgun su görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında durgun suya düşmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kişinin şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında durgun berrak su görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında durgun su görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında durgun denizde yüzmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir