AnaSayfa / Genel / Kahve falında durakta araba beklemek

Kahve falında durakta araba beklemek

Kahve falında durakta araba beklemek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında durakta araba beklemek gördüyseniz:

  • Belli başlı konular kontrolünüzün tamamen dışında gelişiyor olabilir veya kontrol dışına çıkan olaylar karşısında ne yapacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında durakta araba beklemek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durakta beklediğini görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında durakta beklemek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında tren durağı görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işarettir.

Kahve falında metro durağı görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalettir.

Kahve falında durakta inmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret eder.

Kahve falında durakta oturmak sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında taksi durağı görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir