AnaSayfa / Genel / Kahve falında durakta beklemek

Kahve falında durakta beklemek

Kahve falında durakta beklemek itibar kazanacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında durakta beklemek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Kahve falında durakta beklediğini görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında durakta beklemek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında durakta araba beklemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında durakta görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tren durağı görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık durak görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında yanlış durakta inmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi konuda zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında durakta inmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir