AnaSayfa / Genel / Kahve falında durakta inmek

Kahve falında durakta inmek

Kahve falında durakta inmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, ailesini utandırmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında durakta inmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Kahve falında yanlış durakta inmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında durakta inmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık durak görmek aksiliklerin aşılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durakta beklemek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında durakta oturmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında son durak görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tren durağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında durakta beklediğini görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir