AnaSayfa / Genel / Kahve falında metro durağı görmek

Kahve falında metro durağı görmek

Kahve falında metro durağı görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kazançların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında metro durağı gördüyseniz:

  • Kar getirmeyecek hiçbir konuya takılıp zaman kaybetmeyin.

Kahve falında metro durağı görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durakta beklediğini görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taksi durağı görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında otobüs durağı görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işaret eder.

Kahve falında durakta bekleyen insanlar görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış durakta inmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında durakta inmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında durak görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir