AnaSayfa / Genel / Kahve falında durakta beklediğini görmek

Kahve falında durakta beklediğini görmek

Kahve falında durakta beklediğini görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında durakta beklediğini gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında durakta araba beklemek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında durakta beklediğini görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında durakta beklemek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında taksi durağı görmek bereketin eksileceğine, üzgün ve karamsar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında son durak görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında dolmuş durağı görmek zor günlerden geçeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tren durağı görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında durakta bekleyen insanlar görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir