AnaSayfa / Genel / Kahve falında durakta oturmak

Kahve falında durakta oturmak

Kahve falında durakta oturmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında durakta oturmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri dışlamayın.

Kahve falında durakta oturmak kısmetinin de açılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında son durak görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında durakta beklediğini görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında durakta inmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında durakta araba beklemek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında durak görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolmuş durağı görmek hayallerinin suya düşeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında durakta bekleyen insanlar görmek kazancını iki kat arttıracağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir