AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyayı eline almak

Kahve falında dünyayı eline almak

Kahve falında dünyayı eline almak huzurunun yerinde olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında dünyayı eline almak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmalı yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında dünyayı eline almak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, itibar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka dünyaya gitmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyanın karardığını görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek saygı göreceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın batmasını görmek kişinin daha çok kazanacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında dünyanın hızla döndüğünü görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünya savaşı görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında öteki dünyaya gitmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir