AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka dünyaya gitmek

Kahve falında başka dünyaya gitmek

Kahve falında başka dünyaya gitmek işlerin başına geçeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, şansının geri döneceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, ailenin büyüyeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Kahve falında başka dünyaya gitmek gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Kahve falında başka dünyaya gitmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir dünyaya gitmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında başka dünya görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında başka bir dünya görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında diğer dünyaya gitmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında öteki dünyaya gitmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında başka bir eve gitmek anne ve baba duası alınacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir