AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın hızla döndüğünü görmek

Kahve falında dünyanın hızla döndüğünü görmek

Kahve falında dünyanın hızla döndüğünü görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dünyanın hızla döndüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında dünyanın hızla döndüğünü görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, daha kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dünyanın döndüğünü görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın hızlı döndüğünü görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, helal rızka kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hızla gökyüzüne çıkmak kısmetlerini de göremeyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında hızla giden araba görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir