AnaSayfa / Genel / Kahve falında öteki dünyaya gitmek

Kahve falında öteki dünyaya gitmek

Kahve falında öteki dünyaya gitmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, ona göre davranacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında öteki dünyaya gitmek gördüyseniz:

  • Sizinle birlikte aynı kişiye ilgi duyan başka birisi daha olabilir.

Kahve falında öteki dünyaya gitmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalettir.

Kahve falında öteki dünyayı görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işarettir.

Kahve falında diğer dünyaya gitmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir dünyaya gitmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında başka dünyaya gitmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dünyaya düşmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın sonunun yaklaştığını görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir