AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, dua alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını gördüyseniz:

  • Daha olumlu konuşmanız durumun gerektirdiğinden daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrik çarpmasından kurtulmak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında araba çarpmasından ölmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına yorulur.

Kahve falında başkasına araba çarpması görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, kişinin içinin daralacağına tabir olunur.

Kahve falında birine araba çarpmasını görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrik çarpması görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında kalp çarpması görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında tren çarpması görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir