AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünya savaşı görmek

Kahve falında dünya savaşı görmek

Kahve falında dünya savaşı görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, ilişkilerin noktalanacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, fedakârlıklar yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünya savaşı gördüyseniz:

  • Belli başlı bir maceranın daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız daha cesur olmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında dünya savaşı görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayır ve bereketin artmasına alamet etmektedir.

Kahve falında ay dünya görmek hidayete ermeyi de başaracağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyayı uzaktan görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, hak yolunu tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyayı mavi görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir