AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, birçok engelin aşılacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek manevi olarak da yıpranacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun tersine yüzmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tersine akan su görmek mutlu olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tersine akan nehir görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tersine namaz kılmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, önemli kararlar alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir