AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun tersine yüzmek

Kahve falında suyun tersine yüzmek

Kahve falında suyun tersine yüzmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, örnek insan olacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun tersine yüzmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında suyun tersine yüzmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tersine akan su görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tersine akan dere görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında tersine akan nehir görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet eder.

Kahve falında tersine namaz kılmak geçici olarak rahatsızlanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir