AnaSayfa / Genel / Kahve falında tersine akan nehir görmek

Kahve falında tersine akan nehir görmek

Kahve falında tersine akan nehir görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında tersine akan nehir gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında tersine akan nehir görmek yaşama hevesinden olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında tersine akan sel görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tersine akan su görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tersine akan dere görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında suyun tersine yüzmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tersine namaz kılmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak zararların günden güne artacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir