AnaSayfa / Genel / Kahve falında tersine namaz kılmak

Kahve falında tersine namaz kılmak

Kahve falında tersine namaz kılmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında tersine namaz kılmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak vefa göstereceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tersine namaz kılmak üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek unvan sahibi olacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında tersine akan dere görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tersine akan nehir görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tersine akan su görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tersine akan sel görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir