AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tersine namaz kılmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına inanılır.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tersine akan sel görmek aile içinde saadetinin artacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tersine akan nehir görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun tersine yüzmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir