AnaSayfa / Genel / Kahve falında tersine akan su görmek

Kahve falında tersine akan su görmek

Kahve falında tersine akan su görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, mutluluğunun daim olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tersine akan su gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Kahve falında tersine akan su görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulur.

Kahve falında tersine akan sel görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tersine akan dere görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında tersine akan nehir görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun tersine yüzmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak kavgalı durumların nihayete ereceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir