AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde tersine yüzmek

Kahve falında nehirde tersine yüzmek

Kahve falında nehirde tersine yüzmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, malının ve kazancının tam olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, her geçen gün başarıların artacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek gördüyseniz:

  • Siz esnek veya aydınlatıcı olabilirseniz, o zaman herkesin sizin gibi davrandığını görebilirsiniz.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tersine akan nehir görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun tersine yüzmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, merdiven atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıblenin tersine namaz kılmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tersine namaz kılmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında tersine akan sel görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında tersine akan dere görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir