AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyayı mavi görmek

Kahve falında dünyayı mavi görmek

Kahve falında dünyayı mavi görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, büyük atılımların yapılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Kahve falında dünyayı mavi gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında dünyayı mavi görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında dünya dışı varlıklar görmek hasretliğin biteceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dünyanın delindiğini görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dünyanın sonunun yaklaştığını görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyanın sarsıldığını görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında dünyanın döndüğünü görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dünyayı yukarıdan görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu dünyaya getirmek çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir