AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını görmek

Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını görmek

Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Kahve falında güneşin dünyaya çarptığını görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Kahve falında dünyaya göktaşı çarptığını görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında güneş ve dünya görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşin dünyaya yaklaştığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneye araba çarptığını görmek kısmetin ve talihin açılacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine araba çarptığını görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinin çarptığını görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını elektrik çarptığını görmek kişinin gönlünü alacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir