AnaSayfa / Genel / Kahve falında öbür dünyaya gitmek

Kahve falında öbür dünyaya gitmek

Kahve falında öbür dünyaya gitmek ömrünün de uzun olacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek gördüyseniz:

  • Kendi çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında öbür dünyaya gitmek can sıkıcı haberler almaya, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına yorulur.

Kahve falında öbür dünyayı görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında öbür tarafa gitmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öbür alemi görmek hayırlı bir yola girileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında öbür tarafı görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında öbür dünyadan çağrılmak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini öbür dünyada görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında öbür dünyadan haber almak evlatlarından hayır bulacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir