AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay dünya görmek

Kahve falında ay dünya görmek

Kahve falında ay dünya görmek yapılan ahlaksız davranışlara, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay dünya gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız sonunda direnci kırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ay dünya görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ay ve dünya görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ay ve dünyayı görmek gönül gözünün açılacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir dünya görmek borçların kapanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın ikiye ayrıldığını görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında dünya küresi görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyaca ünlü biriyle öpüşmek fal sahibinin içine kapanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında dünyanın sonunun geldiğini görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir