AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında dünyaya uzaydan bakmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uzaydan dünyayı görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaydan dünyaya düşmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyayı uzaydan görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzayda dünyayı görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalet eder.

Kahve falında uzaydan dünya görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir