AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet etmektedir.

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Kahve falında dünyanın uzaydan görünümünü görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın görünümlü erkekle beraber olmak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek görünümlü kadın görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi görünümlü fare görmek ayrılanların kavuşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan görünümlü melek görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında insan görünümünde şeytan görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan görünümlü insan görmek kalbinin küt küt edeceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan görünümlü hayvan görmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, günü birlik tatillere çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir