AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ağız tadına kavuşacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Kahve falında dünyanın döndüğünü görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dünyanın hızlı döndüğünü görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında dünyanın hızla döndüğünü görmek can derdine düşeceğine, rızkın artacağına delalettir.

Kahve falında dünyanın tersine döndüğünü görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek kalbini kıracağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir