AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumansız yangın görmek

Kahve falında dumansız yangın görmek

Kahve falında dumansız yangın görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında dumansız yangın gördüyseniz:

  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Kahve falında duman ve yangın görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dumanlı yangın görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yangının dumanını görmek müjdeli haberle geleceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yangın ve duman görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dumansız yangın görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işarettir.

Kahve falında yangın duman görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dumandan öksürmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında soba ve duman görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir