AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumandan öksürmek

Kahve falında dumandan öksürmek

Kahve falında dumandan öksürmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, eğlence ve renk geleceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dumandan öksürmek gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Kahve falında dumandan öksürmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sağlığının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok öksürmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının öksürdüğünü görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, planlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sürekli öksürmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kişinin kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında kan öksürmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin öksürdüğünü görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabada duman görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, çok farklı bir kişi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir