AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın ve duman görmek

Kahve falında yangın ve duman görmek

Kahve falında yangın ve duman görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, böylece hayatından memnun olacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, zorluğa düşeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yangın ve duman gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında duman ve yangın görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dumansız yangın görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dumanlı yangın görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangının dumanını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında yangın duman görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yangın ve duman görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında soba dumanı görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde duman görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir