AnaSayfa / Genel / Kahve falında duman çıkmak

Kahve falında duman çıkmak

Kahve falında duman çıkmak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, mutlu olunacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duman çıkmak gördüyseniz:

  • Antipati kazanmayın.

Kahve falında evden duman çıkmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Kahve falında bacadan duman çıkmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından duman çıkmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duman çıkmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duman ve yangın görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında dumanlı ev görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında duman sis görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir