AnaSayfa / Genel / Kahve falında duman kokusu almak

Kahve falında duman kokusu almak

Kahve falında duman kokusu almak maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duman kokusu almak gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Kahve falında duman kokusu almak iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateş duman görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dumanlı yangın görmek hayatının daha kolay olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında evini dumanlı görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında dumanlı hava görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında tren dumanı görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir