AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından duman çıktığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet eder.

Kahve falında evden beyaz duman çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sobadan duman çıktığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan duman çıktığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında evinden duman çıktığını görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir evden duman çıktığını görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatıdan duman çıktığını görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında duman çıktığını görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir