AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini dumanlı görmek

Kahve falında evini dumanlı görmek

Kahve falında evini dumanlı görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, makamının sarsılmayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında evini dumanlı gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Kahve falında evin duman olduğunu görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içini dumanlı görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde duman görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinden duman çıktığını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında evini dumanlı görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde duman görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının evinden duman çıktığını görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir