AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan taşımak

Kahve falında dükkan taşımak

Kahve falında dükkan taşımak duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, haneden birinin ayrılacağına, başarı kazanılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında dükkan taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak bağımsız davranışlar içinde olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında dükkanı taşımak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında dükkan taşımak insanlara ilim irfan aşılayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkandan taşımak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan yıkamak dertlerden kurtulmaya, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında küçük dükkan açmak ömür boyu devam edeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan kiraya vermek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında dükkanının yandığını görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir