AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük dükkan açmak

Kahve falında küçük dükkan açmak

Kahve falında küçük dükkan açmak ferah düzeyinin yükseleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gelirinin daimi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük dükkan açmak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında küçük dükkan açmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine inanılır.

Kahve falında berber dükkanı açmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuaför dükkanı açmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkanı açmak planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında halı dükkanı açmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakkal dükkanı açmak sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında dükkan kapısını açmak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında lokum dükkanı açmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, büyük başarıla kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir