AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan kiraya vermek

Kahve falında dükkan kiraya vermek

Kahve falında dükkan kiraya vermek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında dükkan kiraya vermek gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında dükkan kiraya vermek işlerden yana başarılar elde edileceğine, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında dükkanı kiraya vermek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kiralık dükkan görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında kiraya vermek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında evini kiraya vermek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında kira almak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendi evinden kiraya çıkmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiraya çıkmak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir