AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanının yandığını görmek

Kahve falında dükkanının yandığını görmek

Kahve falında dükkanının yandığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında dükkanının yandığını gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında dükkanının yandığını görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir dükkanın yandığını görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkanın yandığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu dükkan görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanı boş görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine inanılır.

Kahve falında ipçi dükkanı görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan dükkan görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Kahve falında lokum dükkanı görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir