AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkandan taşımak

Kahve falında dükkandan taşımak

Kahve falında dükkandan taşımak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dükkandan taşımak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında dükkanı taşımak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkandan taşımak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan taşımak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanı kilitlemek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir dükkan görmek şansın kaçacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanın yenilendiğini görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında manav dükkanı açmak süzüleceğine, ağlayacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında dükkanda fare görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir