AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerinin kötüleşeceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında ayakkabı dükkanına girmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında balık dükkanına girmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, yokluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında dükkana girmek hayatının düzene gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takı dükkanına girmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında oyuncak dükkanına girmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Kahve falında bir dükkana girmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında züccaciye dükkanına girmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıcı dükkanı görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir