AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan devretmek

Kahve falında dükkan devretmek

Kahve falında dükkan devretmek birçok iş kapısının açılacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bereketin artacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan devretmek gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya devam, yakında sizden hamlenizi yapmanız beklenebilir.

Kahve falında dükkanı devretmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, başının derde gireceğine alamet eder.

Kahve falında dükkanını devretmek hedeflerini tutturacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine delalet eder.

Kahve falında dükkan devretmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında işyeri devretmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerini devretmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırtasiye dükkanı açmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir dükkanda çalışmak karlı işler alacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında çeyiz dükkanı görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir