AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri devretmek

Kahve falında işyeri devretmek

Kahve falında işyeri devretmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, eğlence ve renk geleceğine, hem itibar edineceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına tabir olunur.

Kahve falında işyeri devretmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız yakın hissettiğiniz bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında işyerini devretmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyeri devretmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında dükkanını devretmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında dükkanı devretmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkan devretmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulur.

Kahve falında iş kepçesi görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni iş başvurusu yapmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir