AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz dükkanı görmek

Kahve falında çeyiz dükkanı görmek

Kahve falında çeyiz dükkanı görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, insanlardan uzaklaşacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, düzeninin yıkılmayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz dükkanı gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili detayları atlamamalısınız, diyetinize veya fitness planınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında çeyizci dükkanı görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çeyiz dükkanı görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, borcunu ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz dükkanı açmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalettir.

Kahve falında çeyizlik eşya aldığını görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında çeyiz sermek önemli işlere imza atacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyiz eşyaları almak işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyiz çıktığını görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir