AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanını devretmek

Kahve falında dükkanını devretmek

Kahve falında dükkanını devretmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, kötü karakterli bir kadına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, rakiplerin üzüleceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında dükkanını devretmek gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında dükkanını devretmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Kahve falında dükkanı devretmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan devretmek yeni çalışmalar yapılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine inanılır.

Kahve falında işyeri devretmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerini devretmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı dükkan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kumaş dükkanı görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu dükkan görmek fesada bulaşacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir