AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dükkanda çalışmak

Kahve falında bir dükkanda çalışmak

Kahve falında bir dükkanda çalışmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir dükkanda çalışmak gördüyseniz:

  • Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında bir dükkanda çalışmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanda çalışmak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine yorulur.

Kahve falında dükkan açmak yenileneceğine ve can bulacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkanı temizlemek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan temizlemek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulur.

Kahve falında dükkanı kiraya vermek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil dükkan görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında züccaciye dükkanına girmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir