AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerini devretmek

Kahve falında işyerini devretmek

Kahve falında işyerini devretmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kişinin esenlik bulacağına alamet eder.

Kahve falında işyerini devretmek gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında işyeri devretmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerini devretmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine inanılır.

Kahve falında dükkanı devretmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, adını kirleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanını devretmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, mutluluğunu çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında dükkan devretmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinin iflas ettiğini görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında işyeri yanmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında işyerini büyütmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, küs kimselerin barışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir